keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

hyvä,parempi,budget sport

En kyllä ikinä uskoisi, että tulisin sanomaan noin kyseisestä kaupasta, kun miettii kesää, milloin kävin vasta avatussa liikkeessä. Se näytti suoraasanoen ihan varastolta, johon oli vaan äkkiä laitettu vaatteet sekavasti paikoilleen. Mutta tänään asiaan tuli muutos.


Syy, miksi Budgettiin lähdin oli ensisijaisesti mun Suunnon sykemittari, joka ei suostunut tallentamaan treenejä lokiin, ei näyttänyt kulutettuja kaloreita yms ongelmia! Noh, ensinnäkin, sain ihanaa asiakaspalvelua ja asiantuntevaa kanssa! Tosin mittarissani oli varmaan valmistusvika ja arvatkaa mitä? Puhelun soitettuaan myyjä sanoi, että tuo koko pakkaus takaisin liikkeeseen, niin saan uuden mittarin! Ei tarvinnut odottaa huoltoja sun muita, koska korjauspaikkakin myönsi asian. JEE! :) Mulla on siis uusi sykemittari ja huomenna se testiin. Kuittiakaan en tosiaan löytänyt, mutta se ei haitannut. Ai mitenkä niin ihanaa palvelua?



Mittarin hakureissun lisäksi ostin treenikassin. Hintaa oli 26e ja senttejä päälle, normaalisti 45e, ei siis paha! Musta tuo on kivan raikas ja keväinen ja hyvin säilytystilaa. 2 hikipantaa tuli mukana, niistä plussaa! ;)



Mitäs tykkäätte mun uudesta kassista ja hikipannoista? Ja onko teillä kokemuksia Budgetista? Jos ei ole, niin voin suositella lämpimästi ainakin Jyväskylän Seppälässä toimivaa liikettä! :) Itsehän aion mennä tässä jokupäivä sinne vähän penkomaan.. hehe.

Tänään tosiaan kävin ladytotalissa(30min) ja fitballissa(30min) ja huomenna koulun jälkeen mahdollisesti combattiin, joka on vain 30min, mutta ennen spinnimaratoonia pitää vähä rauhoittua!

Kiinnostaako teitä muuten jatkossa, mitenkä liikun? Nyt kun siihen on jopa aikaa! :)

Palaillaan taas!

2 kommenttia:

  1. Mie oon Ideaparkin Budgetsportissa käyny muutaman kerran, yleensä tulee tosin suosittua stadiumia. Jokunen kuukausi sitten löysin sieltä Shimanon spinningkengät muutamalla kympillä (oisko ollu 30e?), tarpeeks hyvä syy vierailla useamminkin. Ihana toi panta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin ollut tosiaan Stadium ennen se ykköspaikka, mut todellaki jatkossa pitää suosia myös Budgettia! Ja kiitos! :)

      Poista